Zijn fitness supplementen echt nodig?: in Afvallen artikelen
 
 

Zijn fitness supplementen echt nodig?

afslankplan

De één beweert dat voedingssupplementen voor fitness echt nodig zijn, terwijl de ander beweert dat je prima zonder kunt. Ik vond het lastig om hier een beslissing over te nemen, dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Ik deel graag het resultaat van het onderzoek, zodat jij er jouw voordeel mee kunt doen.

Fitnesssupplementen kopen

Er zijn een aantal voedingssupplementen die je kunnen helpen met het bereiken van het doel. Laten we beginnen met eiwitpoeder. Wanneer je flink aan het sporten bent in de sportschool vraagt jouw lichaam om meer eiwitten. Het heeft deze eiwitten nodig om het herstel mogelijk te maken en het proces te versnellen. Maar eiwitten zitten dus in voeding, waardoor je niet perse voedingssupplementen nodig zult hebben voor het fitnessen. Een eiwit shake is slechts een eenvoudige manier om de benodigde eiwitten binnen te krijgen. Voor mensen die veel eieren eten, kan het handig zijn om deze om te wisselen voor een eiwit shake. Dat is namelijk gezonder dan veel eieren eten. Voedingssupplementen fitness vind je hier.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Is creatine noodzakelijk?

Net als een eiwit shake is creatine niet noodzakelijk. Het menselijk lichaam bevat creatine en daarom is het een natuurlijk middel. Door de hoeveelheid creatine in je lichaam te verhogen word het voor jouw lichaam eenvoudiger om te herstellen. In dit geval kan creatine goed van pas komen wanneer je meerdere keren per week sport. Op deze manier kunnen jouw spieren sneller herstellen, zodat je het maximale uit je fitness training kunt halen. Creatine kopen doe je hier.