Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Suikervrij dieet

 

 
Suikervrij dieet
 

Recensies:
 
Beoordeling
 
 
 
 
 
3.5/5


 

Wat is er goed aan?


Afvallen is al mogelijk door alleen te stoppen met het nuttigen van suikers.

Wat is er slecht aan?


Mogelijk moet je afkicken van het eten van suikers. 
Lees Meer Over Het Dieet
 
 

Iedereen houdt wel van een stukje snoep of chocolade maar bijna niemand weet hoeveel suiker ze wel niet binnenkrijgen op een normale dag. Bijna niemand kijkt ook op de labels van een product om te zien wat e allemaal in zit. Suiker is in veel producten te vinden. Ken je “gezonde” dranken zoals AA-Drink? Deze laten je denken dat je een gezond drankje koopt maar in feite zit het vol met suikers. De suiker worden op de beurt weer omgezet in vet als je niet voldoende calorieën verbrand wordt.

Suiker is de stof dat al deze producten zo lekker laat smaken. Een zoete smaak komt bijna altijd voort uit suiker. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij fruit. Als je de labels bekijkt van producten dan sta je versteld in hoeveel producten suiker is verwerkt. Tegenwoordig wordt bij elke maaltijd suiker gegeten in een bepaalde vorm. Het is dan ook één van de grootste veroorzakers van obesitas en diabetes.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Waarom suiker vermijden?
Er zijn mensen die zeggen dat suiker een goede bron is voor energie. Anderen zeggen dat suikers helemaal niet nodig zijn omdat je nog altijd energie kunt halen uit bijvoorbeeld koolhydraten. Dat laatste is tegenwoordig de trend. Suikers worden door veel mensen zoveel mogelijk vermeden. Iedereen komt nu tot het besef dat suikers overbodig zijn en erg verslavend.

Om een suikervrij dieet te volgen moet je op de labels kijken van alle producten. Je zult versteld staan in hoeveel producten toch suiker zit terwijl je het niet verwacht. Probeer het eerst een week zodat je kunt wat voor invloed het op je heeft. Als je normaal gesproken veel suiker eet dan kan het zijn dat je de eerste dagen moet afkicken van de suikers. Hierna voel je je al snel energieker dan voorheen. Het eten dat je kunt eten is bijvoorbeeld kip, brood, groenten, vlees, vis, soep, eieren en ga zo maar door. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor light producten met zoetjes erin. Deze zijn weliswaar ook niet goed voor het lichaam maar zijn wel een makkelijke manier om te stoppen met suiker.


0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)