Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Lage Calorieën Dieet

 

 
Lage Calorieën Dieet
 

Recensies:
 
Beoordeling
 
 
 
 
 
2.5/5


 

Wat is er goed aan?


Met weinig calorieën verlies je snel gewicht.

Wat is er slecht aan?


Weinig calorieën zorgt voor veel bijwerkingen. 
Lees Meer Over Het Dieet
 
 

Een dieet met een laag aantal calorieën is het meest gebruikte dieet ter wereld. Met dit dieet houden mensen doorgaans bij hoeveel calorieën ze eten. Dit kan met verschillende diëten gedaan worden. Calorieën tellen kun je op het internet veel over lezen. Daar hoef je niet een boek voor te kopen. Op het internet kun je genoeg rekenprogramma’s vinden die het aantal calorieën dat je eet kunnen berekenen. Het is zelfs mogelijk om een app te downloaden die dit voor je kan doen.

Hoeveel is een laag aantal calorieën?
Een dieet met weinig calorieën ligt bij een man die niet sport rond de 1200 tot 1500 calorieën per dag. Dat zijn niet veel calorieën maar de hoeveelheid kan veel zijn. Je kunt veel groenten erbij eten die haast geen calorieën bevatten. Dat neemt niet weg dat je ook met dit aantal calorieën waarschijnlijk veel honger hebt. Door veel te eten met weinig calorieën kun je dit tegengaan.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Verder verlagen aantal calorieën
Als het je niet snel genoeg gaat dan kun je het nog verder verlagen. Het aantal calorieën gaat dan onder 1000 calorieën. Als je dit kunt volhouden en normaal kunt blijven functioneren dan verlies je zeker vet. Het is echter moeilijk vol te houden en het wordt aangeraden dit maar voor een korte periode te doen. Met 1000 calorieën per dag heb je geen maaltijden maar alleen maar kleine snacks. Je moet er bij dit lage aantal calorieën alles aan doen om het hongergevoel weg te nemen dat er anders de hele dag is. Je moet echter goed begrijpen dat een lage calorieën dieet met dit lage aantal calorieën niet gezond is voor het lichaam.


0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)