Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Detox dieet

 

 
Detox dieet
 

Recensies: ,
 
Beoordeling
 
 
 
 
 
2/5


 

Wat is er goed aan?


Snel gewichtsverlies binnen korte tijd.

Wat is er slecht aan?


Je krijgt niet veel calorieën binnen bij het dieet. 
Lees Meer Over Het Dieet
 
 

Een detox dieet reinigt het lichaam. Deze soorten diëten zijn het afgelopen decennium snel in populariteit gegroeid. Buiten dat het detox dieet je lichaam reinigt heeft het ook een ander doel. Dat is afvallen. Met het dieet kun je snel vele kilo’s kwijtraken. Bij een detox dieet mag je alleen maar groenten en fruit eten. Hierdoor krijg je minder calorieën naar binnen dan normaal. Dit kan leiden tot vermoeidheid en een gebrek aan energie. In de beginfase kun je ook last krijgen van geïrriteerdheid en hoofdpijn. Neem voldoende rust en slaap om je lichaam te laten herstellen.

Waar is het detox dieet goed voor?
Het detox dieet reinigt je lichaam van gifstoffen die in je lichaam terecht zijn gekomen. In al het eten dat we eten bevinden zich veel geraffineerde producten. In deze producten worden veel toevoegingen gedaan waardoor deze bijvoorbeeld langer houdbaar zijn of er beter uitzien in de schappen. Deze toevoegingen kunnen jaren later nog in je lichaam te vinden zijn.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Variatie en afwisseling
Bij een detox dieet is het van belang om af te wisselen en te variëren in het eten. Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid groenten en fruit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor pruimen, appels en een grapefruit. Als drinken kun je een sapje maken van bananen of sinaasappels. Uiteraard is water ook onmisbaar in het dieet. Water reinigt het lichaam en voert de giftige stoffen in je lichaam af.


0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)