Het beste afvallen programma van Nederland nu in een foodbox: in Afvallen artikelen
 
 

Het beste afvallen programma van Nederland nu in een foodbox

afslankplan

Je hebt vast weleens van het Weight Watchers programma gehoord, dit zou niet geheel onlogisch zijn aangezien het programma al 45 jaar bestaat en miljoenen mensen wereldwijd heeft geholpen met afvallen. Daarnaast is het meerdere malen verkozen tot het beste dieet van Nederland.

Weight Watchers.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Bij Weight Watchers draait het vooral om gezond eten, minder eten en meer bewegen en elkaar daarin motiveren, zo organiseren ze wekelijkse workshops maar kun je ook het Weight Watchers programma online vanuit je eigen stoel vanachter je computer volgen. Dit programma is vooral bekend om z,n punten systeem, dit systeem geeft aan alle mogelijke product soorten een aantal punten en op basis van deze punten en jouw persoonlijke doel kun je eten wat je wilt, zolang je maar niet boven het aantal voor jou voorgeschreven punten per dag komt. Al jaren maken veel Nederlanders graag gebruik van de Weight Watchers recepten en laat deze recepten nu nog toegankelijker geworden zijn.

Weight Watchers Recepten.

Ze hebben bij Weight Watchers nu een nog makkelijkere manier van afvallen voor je bedacht, nou om eerlijk te zijn hebben ze dit niet helemaal zelf bedacht, het is eerder een gevolg van de marktwerking die je in Nederland momenteel ziet. Een ander bekend fenomeen de laatste 2 jaar en die vooral dit jaar erg aan het groeien is zijn de maaltijdboxen. Dit is ze bij Weight Watchers ook opgevallen en hebben daarom sinds kort hun eigen Weight Watchers foodbox ontwikkeld. Dit komt neer op het volgende, dat je vanaf nu de bekende recepten volgens het punten tel systeem in een maaltijdbox kunt bestellen helemaal volgens het maaltijdbox concept. Verse producten voor een aantal complete gezonde recepten bij je thuis gebracht.

Het grote verschil met de gewone maaltijdboxen is dat bij deze foodbox het draait om afvallen, de recepten worden bedacht door de Weight Watchers diëtisten en volgens hun punten systeem met in een perfect balans gebracht, overigens is de foodbox voor iedereen te bestellen, ook wanneer je niet aan het online programma mee doet. De recepten zijn verder makkelijk te bereiden, en voor iedereen.

Afvallen met een foodbox.

Dat je kon afvallen en gezond eten met een foodbox was al langer duidelijk, want niet alleen bij de Weightwatchers maaltijdbox worden de gerechten door diëtisten ontwikkeld, dit gebeurd ook bij de maaltijdboxen van bekende andere bezorgers in Nederland. Ten alle tijden worden deze gerechten bedacht met de bekende schijf van 5 in gedachten en door food-experts. Verder heeft een foodbox veel meer voordelen dan alleen gezond eten.

Voordelen van de weightwatchers foodbox.

  • Geen stress, je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten.
  • Efficiënt en tijdbesparend, je hoeft geen boodschappen te doen.
  • Gezonde recepten, bedacht door diëtisten.
  • Makkelijk te bereiden.
  • Gratis thuisbezorgd.

Marktwerking.

Wat je ziet in de foodboxen branche is dat sinds HelloFresh deze markt open heeft gebroken er veel veranderd is, door de enorme populariteit van de boxen krijgen bijvoorbeeld ook de kleinere en onbekendere bezorgers veel meer aandacht dan voorheen. Ook zie je dat er steeds meer speciale boxen op de markt komen zoals de weightwatchers foodbox, maar zo zijn er ook Paleo Boxen en koolhydraatarme maaltijdboxen te krijgen. Ook aan mensen die sporten wordt gedacht, die hebben weer een ander voedings-patroon nodig omdat ze meer calorieën verbranden dan de gemiddelde persoon die niet sport. Ook zijn er boxen die rekening houden met allergieën. Voor ieder wat wils zoals je ziet.

Gezond eten.

Dat je met een normale maaltijdbox gezond eet is een feit, veel gezonder dan wanneer jezelf de recepten bedenkt en daarvoor de boodschappen bij de grote supermarkt doet, de meeste producten zijn allemaal bewerkt en worden er middelen in toegevoegd die niet bepaald gezond voor je zijn. De producten die je in maaltijdboxen treft zijn vers, vaak komen deze ingrediënten meteen bij de boer vandaan.