Afvallen met het soepdieet: in Afvallen artikelen
 
 

Afvallen met het soepdieet

afslankplan

Wil je snel afvallen? Dan is het zeker een aanrader om af te vallen met het soepdieet. Veel mensen zijn je al voorgegaan en zijn binnen twee weken vele kilo’s kwijt geraakt. De meeste mensen krijgen binnen twee weken het gewenste lichaam. Zou dat niet geweldig zijn als jou dit ook zou overkomen? Ga dan afvallen met dit dieet.

Hoe werkt het soepdieet?

Als je het soep dieet volgt krijg je iedere lunch en diner een soort groentesoepje die groente bevat die de vetverbranding stimuleert. Hierdoor zullen alle voedingsmiddelen die je na het eten van het soepje eet sneller worden verbrand. Hierdoor zul je een stuk minder snel aankomen en zelfs afvallen. De gemiddelde persoon valt binnen twee weken maar liefst 7 kilo af.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Behalve deze groentesoep krijg je ook nog een salade te eten waar ook groente in zitten verwerkt die de vetverbranding stimuleren of andere sportsupplementen die bedoelt zijn om af te vallen.

Het beste resultaat

Om het dieet zo optimaal te laten werken zijn er ook nog een paar regels. Je moet namelijk iedere dag 3 liter water drinken waar de sap in zit van een halve citroen. Het citroensap zal ook de vetverbranding stimuleren, waardoor je zelfs door het drinken van een glas water af valt. Verder mag je alleen maar kruidenthee, koffie zonder suiker, eiwitpoeder shakes en verse vruchten- en groentesappen drinken. Ook moet je iedere dag minstens een halfuur sporten, maar hoe meer je sport, hoe eerder je het overtollige vet kwijt raakt. Als je je netjes aan deze regeltjes houdt zul je zien dat je binnen mum van tijd je overtollige kilo’s kwijt raakt.