Afvallen met Herbalife: in Afvallen artikelen
 
 

Afvallen met Herbalife

afslankplan

Tussen alle diëten en afslankproducten is er een bedrijf dat als sinds 1980 probeert om mensen aan een gezond gewicht te helpen: Herbalife. Bijna iedereen kent de naam wel, maar de kennis die mensen over dit bedrijf hebben is veelal beperkt of eenzijdig. Want vraag een willekeurig persoon wat ze weten over Herbalife en ze zullen bijna altijd de relatie leggen met afvallen.

Herbalife en gewichtsbeheersing
Circa 80% van de mensen die de voedingsproducten van Herbalife eten en drinken, doen dit omdat ze willen aankomen of afvallen. Als je wilt afslanken, vervang je 2 maaltijden door een voedingsshake, neem je 3x per dag de supplementen in bij elke maaltijd en mag je één keer per dag gezond en mager eten. Veel water drinken en maximaal 3 tussendoortjes.

Populaire tip

Een dieet te moeilijk? Begin dan eerst met gezonde recepten. Afslank Receptenbijbel kan je helpen met ruim 256 pagina's over gezonde voeding.

Bekijk het hier

Hiermee krijg je dagelijks de juiste voeding binnen en blijf je gezond en energiek, terwijl je toch minder calorieën binnenkrijgt. Je boet dus niet in op het aantal voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Wil je aankomen, dan neem je de voedingsshakes, naast je normale maaltijden. Met name de eiwitten zorgen dan voor evenwichtige extra calorieën.

Herbalife en voeding
Maar er zijn meer supplementen, die geen afslankende werking hebben. Herbalifeline bijvoorbeeld bevat de juiste hoeveelheid Omega 3 en 6 vetzuren en is een ideaal supplement als het niet lukt om 2x per week vis te eten. LiftOff is een energiedrankje, waarbij je slechts 5 calorieën binnenkrijgt maar wel 100 % van de ADH aan Vitamine C.

RoseGuard bevat belangrijke vitamines A, C en E die helpen het immuunsysteem te versterken.

Herbalife en sport
Omdat voeding voor sporters zeer belangrijk is, heeft Herbalife een 24 lijn ontwikkeld. De voedingsstoffen in deze producten helpen (top)sporters hun uithoudingsvermogen te verbeteren, beter te herstellen en geven de juiste voeding voordat met sporten wordt begonnen. Diverse topatleten en topvoetballers eten deze voeding en leveren mede hierdoor hun uitzonderlijke prestaties.